​Spåntagende bearbejdning på CNC-maskiner

Hos Krogsgaards Maskinværksted ApS udfører vi spåntagende bearbejdning på CNC-maskiner og CNC-multibearbejdningsmaskiner for virksomheder i Esbjerg, Kolding samt hele Danmark. Vi har specialiseret os i spåntagende bearbejdning af komplicerede emner i små stykantal, hvor hurtig og præcis levering er af stor vigtighed for kunden.

Underleverandør inden for spåntagende bearbejdning

​Vi udfører hovedsageligt underleverandørarbejde inden for spåntagende bearbejdning, hvor der benyttes en høj grad af automatisering. Vi laver enkeltstyksproduktion af komplicerede emner, men vi laver også serier med større stykantal.

Vi benytter drejebænke og fræsemaskiner, og vi kan også lave 5-akset CNC-bearbejdning på vores Mazak Integrex-maskiner. Det kan være 2D og 3D, og vi benytter et SolidCam-programmeringssystem.​

Fordelen ved at benytte CNC-multibearbejdningsmaskiner er, at vi kan dreje og fræse på en og samme maskine. Vi råder naturligvis over en moderne maskinpark, og derfor har vi mulighed for at lave mange forskellige typer af CNC-bearbejdning.

Maskinerne har moderne hjælpeudstyr som blandt andet robotter og stangladere. Det gør, at vi kan fremstille emner rationelt, således vores priser bliver konkurrencedygtige. Vi lægger i det hele taget vægt på at have en fornuftig pris på spåntagende bearbejdning. Kvaliteten skal også være som aftalt, ligesom vi lægger vægt på at have en høj leveringssikkerhed.​

Vi udarbejder gerne et tilbud på produktion

​Kontakt os for at drøfte jeres ønsker og behov for spåntagende bearbejdning. Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 7536 8163, men du kan også blot kontakte os på kml@dreje.dk for at høre mere.

​Firma

Krogsgaards Maskinværksted ApS

CVR: 34057656

Adresse

​Kontakt

​​Tlf.: 75 36 81 63

E-mail: kml@dreje.dk