​CNC-drejning tilbydes på forskellige CNC-drejebænke

Hos Krogsgaards Maskinværksted ApS tilbyder vi CNC-drejning for virksomheder i Esbjerg, Kolding samt hele Danmark. Vi udfører hovedsageligt underleverandørarbejde inden for spåntagende CNC-drejning, hvor der er en høj grad af automatisering. Vi er især specialiseret i at lave små serier. Vi laver både enkeltstyksproduktion af komplicerede emner og serier med større stykantal.​

Mulighed for 3D-bearbejdning ved CNC-drejning

​Vi kan udføre CNC-drejning på mange forskellige typer af CNC-drejebænke, så vi altid vælger en optimal CNC-maskine til den aktuelle opgave. Vi benytter en af vores Mazak Integrex-maskiner, hvis der skal indgå flere arbejdsgange i de samme emner. Vi benytter fortrinsvis CNC-multibearbejdningsmaskiner, således vi kan udføre drejning og fræsning på den samme maskine.

Vi har også mulighed for at udføre fuld 3D-bearbejdning via vores SolidCam-programmeringssystem. 

Vi kan i det hele taget tilbyde CNC-drejning og CNC-fræsning i høj kvalitet og med stor kompleksitet på vores moderne CNC-maskiner.

Maskinerne er udstyret med hjælpeudstyr såsom robotter og stangladere. Det giver os mulighed for at fremstille emner rationelt, og det er samtidig med til at gøre vores priser konkurrencedygtige. Det er i det hele taget vigtigt for os, at vores kunder får en fornuftig pris, en høj leveringssikkerhed og emner i den aftalte kvalitet.​

For et uforpligtende tilbud på CNC-bearbejdning

​Hvis du ønsker at vide mere om, hvad vi kan tilbyde inden for CNC-drejning, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på CNC-bearbejdning, kan du kontakte os på telefon 75 36 81 63. Du kan også sende en e-mail til kml@dreje.dk.

​Firma

Krogsgaards Maskinværksted ApS

CVR: 34057656

Adresse

​Kontakt

​​Tlf.: 75 36 81 63

E-mail: kml@dreje.dk